Het Rioolmanneke

tony.de.cauwer@telenet.be

Loodgieter nodig? Bel het Rioolmanneke!

 

De Beste Loodgieterservice voor al uw problemen!

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele loodgieterservice, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren loodgieters staan 24/7 voor u klaar om elk probleem snel en efficiënt op te lossen. Of het nu gaat om een lekkage, verstopte afvoer, cv-ketel onderhoud of een nieuwe installatie, wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen.

 

Waarom kiezen voor Het Rioolmanneke? 

Wij garanderen hoogwaardige service, klanttevredenheid en transparante prijzen. Ons team werkt met de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat uw problemen snel en duurzaam worden opgelost.

Onze diensten omvatten onder andere het repareren van lekkages, ontstoppen van afvoeren, installeren van sanitair en onderhoud van cv-ketels. Wij begrijpen dat loodgietersproblemen zich op de meest ongelegen momenten kunnen voordoen, daarom bieden wij ook een spoedservice aan.

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf waarom wij de beste keuze zijn voor al uw loodgieterswerk. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit!

Dringend hulp nodig? Bel ons!

Contacteer ons nu

Snel een loodgieter nodig? Wij helpen je snel uit de nood! Vul het formulier hieronder in of bel ons meteen.

100% privacy gegarandeerd.

loodgieter
ontstoppingsdienst

Wat kost een loodgieter gemiddeld?

De kosten voor een loodgieter kunnen variëren afhankelijk van de ernst van de verstopping of opdracht en de benodigde technieken om deze te verhelpen. Hieronder vind je een overzicht van de richtprijzen:

DienstverleningGemiddelde Prijs
Basis ontstopping€ 160
Toeslag Camera-inspectie€ 100
Camera onderzoek met zender€ 190
Geurdetectie€ 190

Voor meer gedetailleerde informatie over prijzen en tarieven, bekijk onze pagina over ontstoppingsdienst prijzen en tarieven.

Waar wacht u nog op? Contacteer ons vandaag.

Voor rioleringwerken of rioleringsproblemen kan u steeds bij ons terrecht. Bel ons vandaag nog voor een duidelijke prijs.